NPO
NTR
Mattijs Leendertse foto Matthijs LeendertseMatthijs Leendertse is de oprichter van ELM Concepts. ELM staat voor E-Learning & Media en helpt organisaties bij het vernieuwen van media en educatieve proposities. Daarnaast is Leendertse universitair docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.
 boris Boris van der Ham (Debatleider)Boris van der Ham is ondernemer, spreker en schrijver. Van 2002 tot 2012 was hij lid van de Tweede Kamer. Naast het schrijven van boeken publiceert hij regelmatig columns en opinieartikelen.
 Sietske Waslander Sietske Waslander Prof. Dr. Sietske Waslander is als hoogleraar sociologie verbonden aan TIAS (Tilburg University), lid van de Onderwijsraad, lid van de Raad van Toezicht van het Openbaar Onderwijs Groep Groningen en lid van het bestuur van de Stichting Technasium. Daarnaast heeft Sietske Waslander gestudeerd in Groningen en is ze hier gepromoveerd en benoemd als hoogleraar.
Download de lezing van Sietske Waslander
 dieuwertje2 Dieuwertje Blok (Dagvoorzitter)Dieuwertje Blok is presentatrice en actrice. Ze presenteert o.a. Het Sinterklaasjournaal, waar ze in 2013 de Gouden Stuiver voor kreeg uitgereikt. Als presentatrice van het Schooltv-weekjournaal vond ze het belangrijk dat kinderen iets meekrijgen van nieuws op hun niveau.