NPO
NTR

header expertmeeting schooltv

Expertmeeting Schooltv
Ter gelegenheid van de nieuwe koers van Schooltv: ‘nu ook voor thuis’ en de lancering van de vernieuwde portal schooltv.nl is er een ontbijtsessie georganiseerd met deelnemers afkomstig van educatieve uitgeverijen, bedrijven die zich bezighouden met innovatieve concepten voor het onderwijs, universiteiten en het onderwijs. Centrale vraag: Wat is de toekomst van onderwijs en hoe kunnen we hierop samen anticiperen?

- Programma
- Verslag
- Sprekers
- Foto's
- Video's

 

expertmeeting onderwijs

Expertmeeting Onderwijs
Met Schooltv heeft de NTR een sterk merk in het onderwijs! Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Schooltv is de NTR Onderwijs Mediaprijs ‘Het Gouden Oog’ in het leven geroepen. Tijdens het middagcongres op 4 oktober wordt de prijs uitgereikt aan de leraar die de beste lesvideo heeft gemaakt. Bekijk hier hoe deze Expertmeeting Onderwijs 2013 verliep:

- Programma
- Sprekers
- Foto's
- Video's

 

Archief: Expertmeeting Journalistiek

Expertmeeting Journalistiek
De NTR organiseert regelmatig Expertmeetings met professionals uit de aandachtsgebieden informatie, educatie en cultuur. Bekijk hieronder het verslag, foto's en columns van de meeting van vorig jaar 'Journalistiek als water uit de kraan':

- Verslag
- Sprekers
- Facts & Figures
- Columns
- Video's
- Foto's

Reacties

Leave a comment

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.