NPO
NTR
Roderik van Grieken foto Roderik van Grieken (gespreksleider) 

Roderik van Grieken is oprichter en directeur van het Nederlands Debat Instituut. Al vele jaren levert hij een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de debatcultuur in ons land, onder andere door het debat als educatieve methode te introduceren binnen alle lagen van het onderwijs.

Mattijs Leendertse foto Matthijs Leendertse 

Matthijs Leendertse is de oprichter van ELM Concepts. ELM staat voor E-Learning & Media en helpt organisaties bij het vernieuwen van media en educatieve proposities. Daarnaast is Leendertse universitair docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ben-Groenendijk-foto Ben Groenendijk 

Ben Groenendijk is hoofdredacteur Jeugd, Wetenschap, Educatie en Geschiedenis bij de NTR. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het nieuwe beleid van Schooltv. De NTR Schooltv-programma’s zijn nu ook voor thuis. De vernieuwde site schooltv.nl is een belangrijke ontsluiting van het educatieve materiaal in handzame korte filmpjes of volledige programma’s.