NPO
NTR

Schooltv 50 jaar
Zie hoe Schooltv in 50 jaar is meegegaan met de tijd. Van beelden uit 1963 tot nu! Er komen veel BN-ers voorbij, zoals: prinses Laurentien, André Kuipers, Peter Lusse, Harry Piekema (beter bekend van de AH reclame's) Sanne Vogel en vele anderen.

Bekijk hieronder de compilatie van 50 jaar Schooltv:

 

Het Gouden Oog 2013: de genomineerden
De genomineerden voor Het Gouden Oog waren: Rob van Bakel, Roos de Boo en Annemieke Bastiaans en Sharmila (stagiaire), Valesca van Diejen en Roeland Hiele. In het filmpje ziet u een compilatie van de lesvideo's.

Bekijk hieronder een compilatie van de 4 genomineerden:

 

Winnaar Het Gouden Oog
Roeland Hiele, wiskundedocent van scholengemeenschap CSG De Goudse Waarden in Gouda, is de winnaar van Het Gouden Oog, NTR Onderwijs Mediaprijs voor de beste lesvideo.

Bekijk hieronder de winnende lesvideo van Roeland Hiele: