NPO
NTR
Spreker: Marielle Tweebeeke Mariëlle Tweebeeke (Dagvoorzitter)Mariëlle Tweebeeke (42) is journaliste en presentatrice. Ze studeerde Arbeid & Organisatie Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is sinds 2010 één van de presentatoren van het actualiteitenprogramma Nieuwsuur.
Spreker: Danny Mekic Danny MekićDanny Mekic' (26) richtte op 15-jarige leeftijd zijn eerste internetbedrijf op. Hij werkt vanuit zijn bedrijf NewTeam als multi-disciplinaire expert voor non-profit organisaties, onderwijsinstellingen, overheden en commerciële organisaties. Danny is regelmatig te zien in de media.

Website | Twitter | Linkedin

Spreker: Maurice de Hond Maurice de Hond Sinds 2002 runt Maurice de Hond (65) een opiniepanel waarmee actuele ontwikkelingen in de Nederlandse samenleving op de voet gevolgd kunnen worden. Daarnaast is hij betrokken bij een aantal vernieuwingsprojecten op het terrein van technologie en media, zoals de Ipad school.

Website | Twitter | Linkedin

Spreker: Han van der Maas Han van der MaasHan van der Maas (47) studeerde psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. In 2009 richtte hij Oefenweb.nl op: een spin-off van de UvA. Ook geeft hij les aan Psychological Methods studenten.Website | Linkedin